Productspecificaties in PS

Wij vinden het belangrijk om iedereen goed te informeren over onze producten. Daarom zijn wij een samenwerking met PS in foodservice aangegaan. Steeds meer professionele afnemers willen weten wat er in een product zit.

Hoe zit het met de voedingswaarde? Voor welke consumenten met een bepaald allergie is een product nu wel of niet geschikt?

Onze producten staan vermeld in de databank van PS in foodservice. PS in foodservice heeft een centrale databank waar voedingsinformatie wordt opgeslagen en beheerd. Op hun site zijn de productspecificaties van alle producten direct online beschikbaar en in te zien. Om de uitgebreide informatie van een product te kunnen zien of printen moet je jezelf wel even inschrijven. Klik op onderstaande button om direct naar PS in food service te gaan en uw producten te bekijken. Ook is het mogelijk om te zoeken naar nieuwe producten.

Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om met ons contact op te nemen als u bepaalde vragen heeft wanneer bijvoorbeeld het product voor u onder private label word geproduceerd.

Specificaties